Mencari yang Halal.

Photobucket
04.12.2013

now.... tak dapat sheila sesuaikan diri lagi. dah dua hari start tolong ibu dekat kedai. serius rasa penat. badan sakit-sakit. mengalahkan orang yang dah berumur. bukan mengada, tapi memang rasa penat sesangat. hmm, macam tu lah ibu rasa. mencari rezeki yang halal buat anak-anak. berpenat lelah.

dua hari ni tak sempat nak bw blog rakan-rakan. tak dapat jadual kan masa lagi. dah biasa nanti, sheila listkan jadual time bila bw plus update blog. kalau boleh memang tak nak tinggal satu hari ni update. insyallah. if ada masalah yang tak dapat dielakkan, baru boleh tak update.

Now, tengah proses nak buat review kawan-kawan GA. insyallah, nanti sheila reveiw ya. hmmm, bila dapat upah dari hasil penat lelah kita, terasa happy je. rasa puas. rezeki Allah bagi... Alhamdulillah :)

Sheila Eiman :)

♥ Terima kasih sudi membaca entry Sheila kali ni ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...