Review Sahabat Blogger Eyqa Hasnan



11.04.2013

Assalamualaikum Semua :)

hai:)

hah, hari ni sheila nak review blog blogger kedua yang bertuah...
blog blogger Eyqa Hasnan...

first bukak je blog Eyqa, wauuu.... colour biru, sejuk je mata memandang... header yang simple, nice... 

and... part yang sheila rasa happy je bila masuk blog ni, lagu dia.. sweet lahh :D
loading pun cepat. 

so, apa lagi... jom kasi terjah segala-gala entry yang ada!

ni lah owner dia :)


* siapa-siapa yang nak tengok drama full episod sehangat asmara, cinta jangan pergi, cinta kau dan aku, sebenarnya saya isteri dia... okay jom singgah sini :D

* exchange link pun ada!

merindui seseorang ~~

nota S.E - nak buat bloglist khas untuk bulan APRIL :) nantikan....


♥ Terima kasih sudi membaca entry Sheila kali ni ! ♥

2 sahabat setia Sheila Eiman yang mengomen:):

Eyqa Hasnan said...

Alhamdulillah alhamdulillah . Terima kasih kerana sudi review blog eyqa ;)

Teena Tna said...

Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

http://insanbiasabiasa.blogspot.com/Dah tgok, suka citer cinta kau & aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...